Használati utasítás

A bábokat kézre húzva modern bábozási technikával ( hüvelyk, mutató – középső, valamint gyűrűs – kisujj megosztásban ) mozgatjuk. A bábok jobb kézre készülnek, de bal kézen is komfortosan használhatóak.

Játékaink mosógépben 30°C-on, kímélő programon moshatóak, centrifugázhatóak. Szárítógépben nem száríthatók. 1-es fokozaton vasalhatóak. Nem tartalmaznak olyan alkatrészeket, amelyek áztatáskor károsodnának.

A bábokon leválható alkatrészeket varrással, ill. ragasztással rögzítjük. Ezek leválasztása csak az alapanyag  szándékolt rongálásával lehetséges.

Szándékolt korosztály

3 év feletti gyermek már önállóan bábozik és élvezi társai, szülei játékát. A kisebbek a szülő segítségével vesznek részt a bábjátékban.

Higiénia

Játékaink megfelelnek a higiéniai előírásoknak. A gyártás során nem használunk fel olyan természetes anyagokat, mint dió, mogyoró és apró magvak, valamint folyadékot. Az alapanyagokat közvetlenül a gyártótól vásároljuk. Fokozottan ügyelünk arra, hogy a gyártás során a bábok semmilyen szennyeződéssel ne találkozzanak.